mandag 6. september 2010

Min nye pidestall

Gammelt blir nytt 1

Min nye pidestall

Det var en morgen jeg lå å sov så godt så godt, da jeg i det fjerne hørte et veldig til leven. Jeg fektet etter vekkeklokka i håp om at stillheten og søvnen atter skule bre seg over meg igjen. Men den gang ei. Det fortsatte serru. Det var telefonen. Min søster ringte meg for å informere om at det var et loppemarked borte ved kulturhuset. Innsamlig for et damekor.

Jeg var med ett lys våken, og skinte som en sol:) Jeg løp gjennom dusjen, ut i bilen, dundra ned over veien mot min søster som sto og ventet. 35 min senere var vi på loppis:))))) Å for en glede! Men til min søsters uendlige skuffelse var det ribba for brukbare gjenstander…Men med loppis MÅ man bruke GOOOD tid og være konsentrert!!! Eller så ser man ikke alt av skatter gjemt inn i mellom “skrotet” Vi gikk lenge omkring og vel så det. Søstern min fant bla et           nydelig fat (kunne slåst for det med hvilken som helst annen, men…) og masse mere. Jeg fant to ting: en lampeskjerm ( ligger oppe på syrommet mitt ribba for stoff, klar til ny skjerm)og en noe stusselig pidestall. Den var ikke fin også var den noe hjemmemekka. Se selv:

IMAG0186 IMAG0189 IMAG0187   

Den var ikke så veldig lekker etter min smak. Krysset nederst er hjemmesnekkra og toppen er dekt med GULVBELEGG!!! At noen kan ha et så flott møbel og samtidig klare å rassere det sånn(som jeg mener det er blitt), er utenfor min forståelse. Så jeg tok det under min oppussningsvinge og bærte det ned til bilen. Jeg kjører da en knøttliten (!!!) bil, så det var ren trolldom at vi fikk igjen alle dørene, med oss selv sittende inni bilen da alt var pakket inn!!!

Ja så var det samma turen tilbake, dundrene nedover veien. Lempe av søstern, som klødde i fingrene etter å få begynnt med sitt av duppeditter nettopp kjøpt inn. Så hjem til meg der pussepapir nok en gang ble tatt i bruk (grøss for de av dere som har lest “skapet” lengre ned i bloggen) og malingskosten ble klargjort. Jeg valgte her å male bordet med bengalakk igjen (my favorite selv med lukten). Så pusset jeg det ned litt her og der, føre jeg lakkerte det med høyglans blank lakk. Da fikk jeg det “slitt”. I`m so pleased with my own effort:) Hope you like!Her er resultatet:)

 IMAG0257  IMAG0256  IMAG0261

Monogram 2

2 kommentarer:

irina sa...

Så kult at en gutt blogger om interiør :) Og her i Nord trøndelag også :) Velkommen :) MVH irina

Anonym sa...

Så flott den ble!! jeg var på samme loppemarked som deg, morsomt å ha sett den i real life for å så å se hvor vakkert det kan bli!! ;) ..og ja, de beste tingene ble raskt revet bort, selv på denne lille plassen! Flott blogg, kommer til å fortsette å lese her ;-)