søndag 3. oktober 2010

Høstplanter

Små prosjekter

Høstplanter

Nå føler jeg det er lenge siden jeg har lagt ut noe nytt, men til mitt forsvar har det vært noen hektiske uker med masser å gjøre:) Høsten er nå kommet for fullt da kommer høstkosen også! Nye lune gardiner, masse stearinslys og knitring i peisen. Ullsokkene på føttene og myke deilige pledd i sofaen:) Her oppe er det nå blitt skikkelig høst. Skogen er på god vei over til høstens kraftfulle fargespill. Så er det blitt så mye kaldere. Her skrapes det is fra frontruta hehe:) Alle hageplantene mine har nå sagt takk for denne gang. Så da dro jeg og moren min på en aldri så lite handletur for innkjøp av høstens uteplanter:) Det var kjempekoselig:) Bare oss to som sulla og vi kom hjem med masser av fine planter og andre buskevekster!! Her er noen bilder av hvordan det ble utenfor inngangsdøra mi da jeg ble ferdig:

 IMAG0305 IMAG0311 IMAG0308

Det var en nydelig dag jeg plantet. Det var “varmt” i været og solen skinte som bara det:) Ble veldig fornøyd med resultatet:) På kvelden kommer lyktene frem som jeg tenner for det er så koselig! Jeg ønsker alle sammen en flott og vakker høst, med masse kos og varme!!

 

Monogram 2

2 kommentarer:

Anette (Hvit Romantikk) sa...

God kveld Petter ! :)

Herlig høststemnig du viser, vakkert ! ♥ Jeg elsker mørke høstkvelder med stearinlys, en god kopp te, pledd og godt lesestoff. :) Går mye i interiørblader da, hihi... ;)

Ønsker den en nydelig høstkveld ! ♥

Klem fra Anette :)

salige lavendel sa...

Så fin blogg du har =) Takk for titten!